Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
DESIGN OF HEAT EXCHANGE OPERATIONS |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | DESIGN OF HEAT EXCHANGE OPERATIONS | Code | 20904112 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
5 | Compulsory | Third | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1.1 |
Aplica correctament la termodinàmica i la transmissió de calor, i la seva aplicació a la resolució de problemes d'enginyeria. | |
A2.1 |
Aplica especificacions, reglaments i normes relacionades amb les operacions d'intercanvi de calor. | |
A4.1 |
Enumera, pels diferents tipus de bescanviadors de calor utilitzats en la indústria, les seves característiques constructives, els processos en els quals s'apliquen i les limitacions operatives de cada tipus de bescanviador de calor. Usa la terminologia adequada per a cada tipus de bescanviador i identifica les característiques constructives necessàries per al càlcul i disseny dels bescanviadors. Identifica els mecanismes de transferència de calor que se succeeixen el bescanviador. Calcula el coeficient de convecció i la pèrdua de càrrega de cada fluid en el bescanviador. Identifica els codis de disseny. Dissenya bescanviadors. Avalua el funcionament d'un bescanviador coneixent la seva geometria. Aconsegueix de la literatura i de bases de dades propietats físiques i termodinàmiques. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |