Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
TECHNICAL THERMODYNAMICS |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | TECHNICAL THERMODYNAMICS | Code | 20904115 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
4 | Compulsory | Third | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1.1 |
Aplica correctament la termodinàmica i la transmissió de calor, i la seva aplicació a la resolució de problemes d'enginyeria. | |
A4.1 |
Aplica balanços de matèria, energia, entropia i exergía en processos de transformació i intercanvi d'energia, treball i calor o viceversa. Coneix el funcionament dels diferents cicles típics de producció de potència, i els dissenya d'acord a criteris d'eficiència. Coneix el funcionament de cicles de refrigeració i bombes de calor, i els dissenya d'acord a criteris d'eficiència. Dissenya processos que involucrin aire humit tals com equips d'humidificació o torres de refrigeració. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |