Doble titulación de grado de Ing. Química y de Técnicas de Bioprocesos Alim |
Asignaturas |
FUNDAMENTOS DE INGENIERÍA DE PROCESOS |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | FUNDAMENTOS DE INGENIERÍA DE PROCESOS | Código | 20904116 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
9 | Obligatoria | Primer | AN |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Presentació de l'assignatura i programa. Mètode d'avaluació. Bibliografia |
Sesión magistral | Presentar els conceptes fonamentals inclosos en el temari i fomentar que els alumnes cerquin informació addicional i complemetaria que ajudi a integrar els coneixements adquirits. |
Resolución de problemas/ejercicios en el aula ordinaria | Resolució de casos pràctics relacionats amb els conceptes exposats en la classes magistrals. |
Anteproyecto | Desenvolupament de l'estudi d'un cas pràctic d'obtenció d'un producte a partir d'unes materies primeres. Fomentar la capacitat d'anàlisi i síntesi de l'alumne en el disseny d'un procés de fabricació. Fomentar la capacitat de treball en equip, interdependència i competències tècniques i socials de l'alumne. |
Resolución de problemas/ejercicios | Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura, per part de l'estudiant. |
Atención personalizada | Resolucio de consultes i dubtes invividualment per cada alumne en el despatx del professor. |