2023_24
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A
A
A
català
castellano
english
Ensenyaments
Grau
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Grau en Enginyeria Mecànica (2010)
Grau en Enginyeria Química (2010)
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Màster Oficial
Enginyeria Agronòmica (2019)
Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica/Environmental Eng. (2016)
Enginyeria Química/Chemical Engineering (2013)
Gestió d'Empreses Tecnològiques/Technology and Engineering Management(2017)
Mecànica de Fluids Computacional (2018)
Nanociència, Materials i Processos: Tecnologia Química de Frontera (2013)
Prevenció de Riscos Laborals (2009)
Sistemes i Tecnologies de Conversió d'Energia/ Energy Conversion...(2019)
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Assignatures
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES
2023_24
Assignatura (*)
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Codi
20904129
Ensenyament
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Quart
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica
jose.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
javier.capilla@urv.cat
oscar.villuendas@urv.cat
goretti.virgili@urv.cat
Professors/es
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
CAPILLA LUQUE, JAVIER
VILLUENDAS VÁZQUEZ, OSCAR
VIRGILI LÓPEZ, MARIA GORETTI
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent