Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
BIOPROCESS ENGINEERING AND FOODS |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | BIOPROCESS ENGINEERING AND FOODS | Code | 20904131 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Fourth | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1.5 |
Aplica els principis de transferència de matèria i energia al disseny d'assecadors per convecció, d'assecadors per atomització i mitjançant liofilització. Dissenya i modela sistemes d'evaporació simple i múltiple. | |
A5.1 |
Defineix el concepte d'activitat d'aigua i aplica els models d'isotermes d'adsorció. Calcula les propietats físiques de l'aire humit. | |
A5.2 |
Distingeix entre diferents materials i la seva aplicació a l'envasament d'aliments. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
B4.1 |
Desenvolupa estrategies pròpies per resoldre problemes i trobar solucions. | |
Type C | Code | Learning outcomes |