Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019) |
Subjects |
QUALITY SYSTEMS IN BIOPROCESSES |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | QUALITY SYSTEMS IN BIOPROCESSES | Code | 20904133 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Fourth | AN |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa. Presentació dels estudiants. |
Lecture | Exposició teòrica del contingut del temari amb l'ajuda de presentacions, projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient. S'exposaran i discutiran exemples i casos pràctics relacionats amb la qualitat dels processos de producció en la indústria alimentària. |
Problem solving, exercises in the classroom | Plantejament, desenvolupament i resolució de problemes relacionats amb el temari de l'assignatura i simulant casos reals. |
Assignments | Elaboració de tasques relacionades amb el temari de l'assignatura. |
Personal attention | Els alumnes poden fer les consultes que creguin convenients durant les hores de classe presencial i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit es necessari concertar cita prèvia a través del Moodle per tal d'assegurar la disponibilitat del professor. |