Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES ACADÈMIQUES EXTERNES II |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||
Assignatura (*) | PRÀCTIQUES ACADÈMIQUES EXTERNES II | Codi | 21224402 | |||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||
12 | Pràctiques Externes obligatòria | Quart | 2Q |
|||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||
Departament | Economia Geografia Gestió d'Empreses |
|||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jesus.angla@urv.cat mariajesus.muinos@urv.cat joan.mogas@urv.cat rafael.bocker@urv.cat marina.pujol@urv.cat |
|||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||
Web | ||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Descripció de l’assignatura Realització d'una estada de pràctiques formatives en empreses o institucions del sector del turisme i l’oci amb l’objectiu de completar la formació teòrica i pràctica rebuda a les aules. IMPORTANT *Per poder matricular les pràctiques acadèmiques externes I s’han de tenir com a mínim 96 crèdits aprovats. *Per matricular les pràctiques acadèmiques externes II s’han de tenir com a mínim 120 crèdits aprovats. *A partir de l'1 de gener del 2024, tots els estudiants hauran de ser donats d'alta a la seguretat social. És important que abans de començar les pràctiques, els alumnes us hagueu inscrit a la segurat social i que ja tingueu el vostre número d'afiliació a la seguretat social. *En l'assignatura de PE II , els estudiants que estiguin cursant una de les mencions acadèmiques del grau han de realitzar les pràctiques II en empreses relacionades amb l'àmbit de la menció. |
|||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |