Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
FARMACOLOGIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | FARMACOLOGIA | Codi | 14224115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Concepción Mestres, Màrius Duran, Farmacología en Nutrición, 1a, Editorial Médica Panamericana, Madrid, 2012 Clive P. Page & Elisabetta Battista, Lo esencial en Farmacología, 5a, Elsevier, Barcelona 2019 Montoro, J. B., Salgado, A., Interacciones fármacos-alimentos, 1a, Novartis, Barcelona 1999 Pelton, R., LaValle, J.B., Hawkins, E.B., Krinsky, D.L. , Drug-induced nutrient Depletion Handbook, 2a, Lexi-Comp, Inc. Hudson 2001, USA. McCabe, B.J., Frankel, E.H., Wolfe, J.J., Handbook of food-drug interactions, 1a, CRC Press, Boca Raton 2003, USA. |
Lo esencial en Farmacología: Link a llibre electrònic https://cercador.urv.cat/permalink/34CSUC_URV/sasjus/alma991005256243706715 |
|
Complementària | |