Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
SALUT PÚBLICA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | SALUT PÚBLICA | Codi | 14224125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A9 |
Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia | |
A11 |
Practicar el raonament epidemiològic i les seves aplicacions a l'estudi dels fenòmens de salut dins del seu àmbit professional Conèixer el concepte de disseny d'un estudi, els grans tipus de dissenys i les seves diferències fonamentals | |
A12 |
Adquirir la capacitat per a intervenir en projectes de promoció, prevenció i protecció amb un enfocament comunitari i de salut pública Conèixer les estratègies de prevenció nutricional | |
A13 |
Adquirir la capacitat per a intervenir en projectes de promoció, prevenció i protecció amb un enfocament comunitari i de salut pública Conèixer les estratègies de prevenció nutricional Aplicar els principals mètodes i tècniques d'educació i planificació sanitària en la seva tasca professional | |
A17 |
Conèixer la relació entre els factors alimentaris i nutricionals i la presència de malalties en la població Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia Conèixer els factors de rics que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per a la seva prevenció i control | |
A18 |
Practicar el raonament epidemiològic i les seves aplicacions a l'estudi dels fenòmens de salut dins del seu àmbit professional Conèixer el concepte de disseny d'un estudi, els grans tipus de dissenys i les seves diferències fonamentals Conèixer els factors de risc que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per a la seva prevenció i control | |
A21 |
Adquirir la capacitat per a intervenir en projectes de promoció, prevenció i protecció amb un enfocament comunitari i de salut pública Conèixer les estratègies de prevenció nutricional | |
A22 |
Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia Conèixer els factors de rics que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per a la seva prevenció i control | |
A24 |
Adquirir la capacitat per a intervenir en projectes de promoció, prevenció i protecció amb un enfocament comunitari i de salut pública Conèixer les estratègies de prevenció nutricional | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |