Grado en Enología (2014) |
Asignaturas |
MICROBIOLOGÍA Y BIOQUÍMICA ENOLÓGICAS I |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | MICROBIOLOGÍA Y BIOQUÍMICA ENOLÓGICAS I | Código | 19224102 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Obligatoria | Segundo | 1Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Presentació dels diferents blocs de l'assignatura |
Sesión magistral | Exposició teòrica dels continguts |
Prácticas en laboratorios | Pràctiques de microbiologia i bioquímica enològiques: fermentació alcohòlica, anàlisis mosts i vins, observacions microscòpiques dels diferents microorganismes, determinacions viabilitat, ... |
Trabajos | Realització de les pràctiques |
Atención personalizada | Atenció virtual o presencial per part del professorat dels alumnes |