Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL II |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL II | Codi | 19224113 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
0.8 | 0.8 | 1.6 | ||||||
Sessió Magistral |
|
6 | 6 | 12 | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
22 | 26.4 | 48.4 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 2 | 4 | ||||||
Proves mixtes |
|
2 | 2.4 | 4.4 | ||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 2.6 | 4.6 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |