Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19224115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1.5 | 1.5 | 3 | ||||||
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava |
|
45 | 63 | 108 | ||||||
Sessió Magistral |
|
30 | 36 | 66 | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
15 | 18 | 33 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 2 | 4 | ||||||
Proves de desenvolupament |
|
2 | 2.4 | 4.4 | ||||||
Proves orals |
|
1 | 1.2 | 2.2 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2 | 2.4 | 4.4 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |