Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Oenology (2014) |
Subjects |
VITICULTURE II |
Assessment |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | VITICULTURE II | Code | 19224119 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Third | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Methodologies | Competences | Description | Weight | ||||
Fieldwork/excursions |
|
Written report | 20 | ||||
Problem solving, exercises |
|
Exercices resolution | 20 | ||||
Mixed tests |
|
Mixed test with short questions and graph interpretacion | 60 | ||||
Others |
Other comments and second exam session | |||
Per poder realitzar la mitjana entre les activitats avaluables s'ha de superar la nota de 4'5/10. En els exàmens de segona convocatòria és obligatori treure una nota superior a 5.0 En cas de suspendre l'assignatura, l'any següent serà obligatori repetir les pràctiques Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |