Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR | Codi | 19224224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Com ha de presentar i vendre el vi, l'enòleg |
Sessió Magistral | classes teoria amb presentacions ppt i navegació per internet; amb debats i fòrums |
Pràctiques a laboratoris | Tast i maridatges a l'aula de tast |
Treballs | informes de pràctiques i Prova de desenvolupament amb preguntes curtes resposta a problemes |
Atenció personalitzada | Tutorització i Consultes dels treballs |