Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS | Codi | 19625207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
S'avaluaran diferents activitats/tasques realitzades durant el curs. Vinagres (20%) Destil·lats (20%) |
40% | |||||
Proves mixtes |
|
S'avaluaran els continguts de l'assignatura mitjançant proves mixtes Vinagres (30%) Destil·lats (30%) |
60% | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per aprovar l'assignatura s'ha de treure com a mínim un 5. No obstant, s'ha de treure un mínim de 3.5 (sobre 10) en les dues parts (Vinagres i destil·lats) per poder fer la mitja. Aquesta assignatura es de convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |