Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA | Codi | 19625219 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Reconèixer els microorganismes implicats i les bases bioquímiques del procès d'elaboració de cervesa. | |
A3 |
Reconèixer les característiques que distingeixen els diferents tipus de cervesa segons els microorganismes implicats. Reconèixer els microorganismes implicats i les bases bioquímiques del procès d'elaboració de cervesa. Saber identificar els principals defectes de les cerveses, identificar el seu origen i proposar solucions. | |
A9 |
Gestionar les fonts d'informació i la bibliografia relacionada amb la microbiologia de la fermentació. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT3 |
Reconèixer la situació plantejada com un problema en un entorn multidisciplinari, investigador o professional, i afrontar-lo de manera activa. (Comprensió) Seguir un mètode sistemàtic amb un enfocament global per dividir un problema complex en parts i per identificar les causes aplicant el coneixement científic i professional. (Anàlisi) Dissenyar una solució nova utilitzant els recursos necessaris i disponibles per tal d’afrontar el problema. (Creativitat) Elaborar un model realista que concreti tots els aspectes de la solució proposada. (Innovació) Avaluar el model proposat contrastant-lo amb el context real d’aplicació i ser capaç de trobar limitacions i proposar millores. (Avaluació) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |