Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA | Codi | 19625220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | A la sala de tast, identificació dels diferents atributs/defectes relacionats amb la cervesa i descripció de productes comercials. |
Sessió Magistral | A la sala de tast, exposició dels continguts de l'assignatura: fisiologia i relació entre els atributs i el producte. |
Atenció personalitzada |