Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||
Assignatura (*) | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19625401 | |||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||
9 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | AN |
|||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | fernando.zamora@urv.cat olga.busto@urv.cat josemaria.llaurado@urv.cat mireia.giralt@urv.cat gemma.beltran@urv.cat roger.plata@urv.cat jordi.demier@urv.cat |
|||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Les pràctiques consisteixen en la realització d'un total de 225 hores (9 ECTS) en una institució o empresa, exercint tasques relacionades amb el contingut del màster. L'objectiu perseguit amb el desenvolupament de les pràctiques externes serà permetre a l'estudiant l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits en la formació acadèmica, preparant-lo per a l'exercici d'activitats professionals i facilitant-ne la incorporació al mercat laboral. |
|||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |