Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017) |
Subjects |
ANIMAL PRODUCTION TECHNOLOGY |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 | |||||||||||||||||
Subject (*) | ANIMAL PRODUCTION TECHNOLOGY | Code | 20234108 | |||||||||||||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||||||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | Exam timetables and dates | |||||||||||||
3 | Compulsory | Third | 2Q |
|||||||||||||||
Modality and teaching language | ||||||||||||||||||
Prerequisites | ||||||||||||||||||
Department | Biochemistry and Biotechnology |
|||||||||||||||||
Coordinator |
|
miriam.lampreave@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat |
||||||||||||||||
Lecturers |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
General description and relevant information |
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA: L'objectiu de l'assignatura es aportar coneixement sobre els conceptes, procediments i sistemes utilitzats en la producció animal, pel seu consum en l'alimentació humana tant com a producte fresc com matèria primaria transformada. S'estudiarà la nutrició, higiene i sistemes de producció animal així com les instal·lacions ramaderes, tot sota el parany del benestar animal |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |