Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017) |
Subjects |
MARKETING AND VALUATION OF THE FOOD INDUSTRIES |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 | |||||||||||||||||
Subject (*) | MARKETING AND VALUATION OF THE FOOD INDUSTRIES | Code | 20234113 | |||||||||||||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||||||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||||||||||||
3 | Compulsory | Fourth | 1Q |
|||||||||||||||
Teaching | Modality by working group | Teaching language, timetables and exam dates | ||||||||||||||||
Prerequisites | ||||||||||||||||||
Department | Chemical Engineering |
|||||||||||||||||
Coordinator |
|
joan.adserias@urv.cat |
||||||||||||||||
Lecturers |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
General description and relevant information |
DESCRIPCIÓ GENERAL: L’objectiu central de l’assignatura és proporcionar a l’alumne formació econòmica dins el camp agrari, per tal de poder desenvolupar amb competència les tasques que en el futur li puguin sorgir en el sector agroalimentari. També es vol, des d’un punt de vista pràctic, aportar formació en el camp de la Valoració, per tal de dotar a l’alumne de coneixements que el permetin fer front a situacions en les que ha d’estar familiaritzat dins el seu àmbit professional i/o que fins i tot el permetin optar a sortides professionals dins l’àmbit de la valoració (tant en l’exercici lliure, com en l’administració pública o l’empresa privada). |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |