Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20234117 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Mecànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | alfredo.lara@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA Familiarització amb les eines, tècniques i protocols utilitzats a la redacció i avaluació dels documents tècnics més habituals: projectes i informes, així com aplicació i ampliació dels coneixements adquirits en l'assignatura de resistència de materials i càlcul d'estructures, en l'àmbit de les construccions agroalimentàries. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |