Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS | Codi | 20234126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Presentació de l'assignatura. | |
2. Introducció a la programació d'operacions en plantes discontínues (scheduling. |
|
3. Organització de la producció en plantes flexibles. |
|
4. Disseny i re-disseny de plantes discontínues. |
|
5. Introducció al paquet de simulació SuperPro. |
|
6. Casos pràctics d'iniciació a SuperPro. |
|
7. Cas d'estudi sobre processos de fermentació. |
|
8. Cas d'estudi sobre processos de separació. |
|
9. Projecte de simulació d'un procés industrial. |