Grado en Técnicas de Bioprocesos Alimentarios (2018) |
Asignaturas |
ECONOMÍA Y ORGANIZACIÓN INDUSTRIAL |
Evaluación |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | ECONOMÍA Y ORGANIZACIÓN INDUSTRIAL | Código | 20244010 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Formación básica | Segundo | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Metodologías | Competencias | descripción | Peso | |||||||
Trabajos |
|
Elaboració d'un projecte relacionat els dos primers mòduls de l'assignatura | 20% | |||||||
Resolución de problemas/ejercicios |
|
Realització d'activitats d'aprenentatge relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Modalitat treball autònom tutoritzat. | 10% | |||||||
Pruebas prácticas |
|
Encàrrec de disseny d’una planta de procés (API) | 0%-15% | |||||||
Pruebas objetivas de tipo test |
|
Avaluació, via Moodle, del contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els dos primers mòduls de l'assignatura. Pot incorporar anàlilsi de casos pràctics | 35% | |||||||
Pruebas objetivas de preguntas cortas |
|
Avaluació, via Moodle, contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Prova final pràctica. Selecció respostes en modalitat test. | 20% | |||||||
Otros |
Otros comentarios y segunda convocatoria | |||
Les Proves objectives de tipus test i les Proves objectives de preguntes curtes es realitzaran a través de l'aula virtual de l'assignatura. En primera convocatòria, l'alumnat que no cursi API ha de consultar els detalls de l'avaluació a l'aula virtual La segona convocatòria és totalment independent de la primera. Per tant, l'estudiant que no superi la primera convocatòria s'ha d'examinar de tot el contingut del curs (modalitat examen tipus test en línia, 100% de la nota). |