Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Antropologia Mèdica i Salut Internacional (2006) |
Assignatures |
SEMINARI 4: ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | SEMINARI 4: ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA | Codi | 125021119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
1. Conèixer el marc teòric i conceptual específic de l'assignatura | AP1 AP2 AP4 AP10 AR1 AR2 AR3 AR4 |
BC4 BC5 |
CC3 CC5 |
2. Incorporar els elementes teòrics adquirits a l'anàlisi empírica de la realitat en aquest camp específic | AP6 AP7 AR4 AR7 |
BC4 BC5 |
CC3 CC5 |
3. Integrar aquests coneixements i pràctiques en el marc general de la disciplina | AP3 AP5 AP6 AR3 AR6 |
BC6 BC17 |
CC3 |
Presentar els principals corrents teòrics | AP6 AR5 |
||
Delimitar el camp d'estudi de l'Antropologia de l'alimentació | AP2 AP5 |
BC13 |
CC3 |
Definir conceptes bàsics i donar a conèixer les eines metodològiques necessàries per abordar la cultura alimentària des d'una perspectiva holista i comparativa | AP2 AR2 |
BC1 BC4 BC13 |
|
Abordar les aplicacions de l'antropologia social en el camp de l'alimentació | AP2 AR2 AR6 |
BC1 BC6 BC13 |
|
Explicar els principals temes abordats, insistint en aquells que reflecteixen millor les paradoxes de l'ordre social contemporani | AP1 AR1 |