2012_13
2012_13
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat de Química
A
A
A
català
castellano
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
Grau de Química (2009)
Màster Oficial
Nutrició i Metabolisme (2010)
Nutrició i Metabolisme (2012)
Polímers i Biopolímers (2007)
Química Teòrica i Computacional (2010)
Síntesi i Catàlisi / Synthesis and Catalysis (2009)
Tècniques Cromatogràfiques Aplicades (2010)
1r i 2n Cicle
Química (1992)
2n Cicle
Bioquímica (1995)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
Assignatures
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES
2012_13
Assignatura (*)
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
Codi
13214204
Ensenyament
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica
gemma.pujol@urv.cat
montserrat.balague@urv.cat
manuel.suarez@urv.cat
Professors/es
PUJOL PERPIÑA, GEMMA
BALAGUÉ RUBIO, MONTSERRAT
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Web
http://www.sre.urv.cat
Descripció general i informació rellevant
Diferents tipus d'aliments (característiques, composició), seguretat alimentaria (toxicitat, contaminació, al·lergens), traçabilitat dels aliments.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent