Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS | Codi | 13214204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
Presentació oral sobre un tema i preparació d'un document de síntesi. Participació activa en el debat. |
20% | ||||
Proves mixtes |
|
2 proves mixtes (test i preguntes de desenvolupament) al llarg del curs. | 40% cada una de les proves | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
És requisit imprescindible un mínim de 4 en cadascuna de les proves parcials. A més, la mitjana dels dos exàmens ha de donar 5 per a aprovar l'assignatura. La segona convocatòria consistirà en una prova mixta de preguntes tipus test i de desenvolupament. La nota serà el 80%. El 20% restant vindrà de la nota dels seminaris. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari. |