2014_15
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
 Assignatures
  ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS
DADES IDENTIFICATIVES 2014_15
Assignatura (*) ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS Codi 13214207
Ensenyament
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
Adreça electrònica begona.muguerza@urv.cat
Professors/es
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer les propietats dels ingredients bioactius i la seva funció en l'organisme. Avaluar la seva funcionalitat. Conèixer la legislació vigent sobre aliments funcionals i la percepció del consumidor. Discutir temes d'actualitat en nutrició.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent