2014_15
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA CULINÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A11
Assistència, participació i realització de les activitats de seminaris. 25%
Proves mixtes
A11
Els continguts de l'assignatura s’avaluaran amb dos exàmens parcials.

75%




Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Serà necessària una puntuació mínima de 5 punts en els exàmens parcials per superar l'assignatura.

La segona convocatòria constarà d'un examen únic i es mantindrà la nota i el pes de la nota dels seminaris.Serà necessària una puntuació mínima de 5 punts en l'examen de segona convocatòria per superar l'assignatura.

Es prohibirà l'ús dels telèfons mòbils i qualsevol dispositiu electrònic no autoritzat en les proves d'avaluació.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.