Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ FUNCIONAL I PERSONALITZADA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ FUNCIONAL I PERSONALITZADA | Codi | 13214222 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Seminaris | Es treballaran i discutiran articles científics i/o casos clínics relacionats amb la temàtica de l’assignatura i que es lliuraran amb antelació per a que els alumnes llegueixin i responguin les preguntes. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Realització d'activitats proposades pel professor l'aula |
Presentacions / exposicions | -Disseny, creació i elaboració d'una o dues xerradas o talleres sobre algun aspecte de l'assignatura a un públic definit pels alumnes de l'aula. -Registre reflexiu del desenvolupament de l'activitat -Presentació dels resultats i reflexions observades |
Atenció personalitzada | Atenció individualitzada de l'alumnat sobre aspectes/ dubtes sorgits durant el curs |