Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS | Codi | 13675208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. | Concepte i avaluació científica dels aliments funcionals |
2. | Context normatiu a la Unió Europea |
3. | Components bioactius dels aliments funcionals: 1. Patologia cardiovascular 2. Salut òssia 3. Rendiment i forma física 4. Regulació del pes corporal, sensibilitat a insulina i diabetis 5. Càncer 6. Estat mental i rendiment psíquic 7. Salut gastrointestinal i immunitat 8. Miscel·lània |
4. | Aspectes econòmics, ètics i de percepció pública envers els aliments funcionals. |