Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS | Codi | 13675208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | *Material del curs disponible al Moodle a partir de l’1 de febrer fins 30 maig |
Treballs | Tots els alumnes elaboren individualment un treball dins el tema 3 que s’ha de lliurar per escrit i s’avalua. El treball ha de consistir en un informe crític sobre un aliment funcional que es trobi actualment al mercat. Es pot seleccionar més d’un aliment però només un factor de risc d’una patologia concreta. Longitud màxima 10 pàgines. Termini 30 d’abril. |
Sessió Magistral | Exposició del contingut de l’assignatura. |
Atenció personalitzada | Resolució individualitzada de dubtes i orientació |