2013_14
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  MÈTODES DE VALORACIÓ DEL CONSUM ALIMENTARI
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) MÈTODES DE VALORACIÓ DEL CONSUM ALIMENTARI Codi 13675211
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
ARIJA VAL, MARIA VICTORIA
Adreça electrònica victoria.arija@urv.cat
blanca.ribot@urv.cat
cristina.bedmar@urv.cat
Professors/es
ARIJA VAL, MARIA VICTORIA
RIBOT SERRA, BLANCA
BEDMAR CARRETERO, CRISTINA
Web
Descripció general i informació rellevant La combinació de múltiples factors alimentaris i nutricionals està relacionada amb la salut o les malalties més que el consum d’un aliment de forma aïllada. A la combinació d’aliments i nutrients se la denomina, de forma indistinta models o patrons alimentaris. A més de l’alimentació, el control del pes corporal, l’activitat física i les hàbits més saludables estan vinculats a la salut i la malaltia. Ara es planteja aprofundir en les bases metodològiques que permeten definir els models alimentaris. Estudiar les bases metodològiques que expliquen les combinacions de múltiples factors alimentaris i nutricionals que defineixen models o patrons alimentaris sobre la salut i les malalties. (Assignatura impartida a la URV).
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent