2013_14
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS Codi 13675220
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica mariacinta.blade@urv.cat
albert.monferrer@urv.cat
Professors/es
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
MONFERRER BALLESTER, ALBERT
Web http://www.ub.edu/masteroficial/nutr_metab/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=9
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Tenir una visió general del disseny de nous productes en la indústria alimentària. Adquirir coneixements i criteris per a la selecció d'ingredients industrials i additius, tenint en compte les funcions que han de presentar en el desenvolupament d'un nou producte. Fomentar la interrelació entre els aspectes de la formulació i els aspectes bàsics de les matèries ja cursades (valor nutritiu i sensorial, higiene i seguretat, anàlisi, control i tecnologia alimentària).
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent