Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
SEGURETAT I EFICÀCIA DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | SEGURETAT I EFICÀCIA DELS ALIMENTS | Codi | 13675236 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Treballs | Trabajo escrito y presentación | 5 sobre 10 | |
Presentacions / exposicions | (ver "Trabajos") | ||
Proves objectives de preguntes curtes | Examen de preguntas cortas sobre los temas | 4 sobre 10 | |
Altres | Debate |
1 sobre 10 | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |