2018_19
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  BASES DE DADES ÚTILS EN LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
  Comú
  AC7 Incorporar eficaçment els avanços científics al propi camp professional.
  Professionalitzador
  AP5 Especialitat "Aliments Saludables": Conèixer en profunditat la composició dels aliments i els perfils nutricionals saludables.
  AP6 Especialitat "Aliments Saludables": Comprendre les bases de legislació i seguretat alimentària.
  Recerca
Tipus B Codi Competències Transversals
  Comú
  BC2 Resoldre problemes complexos de forma efectiva.
  BC3 Aplicar el pensament crític, lògic i creatiu, demostrant capacitat d’innovació.
  BC4 Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa.
  BC5 Treballar en equip de forma cooperativa i responsabilitat compartida.
  BC6 Comunicar informació, idees, problemes i solucions de manera clara i efectiva en públic o en àmbits tècnics concrets.
  BC8 Gestionar projectes tècnics o professionals.
Tipus C Codi Competències Nuclears
  Comú
  CC3 Gestionar la informació i el coneixement.