2018_19
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Doble tit. de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biol. Molecular(2014)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS Codi 13904207
Ensenyament
Doble tit. de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biol. Molecular(2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica manuel.suarez@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
david.sanroma@urv.cat
Professors/es
SUÁREZ RECIO, MANUEL
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
SANROMÀ VIVES, DAVID
Web
Descripció general i informació rellevant Diferents tipus d'aliments (característiques, composició), seguretat alimentaria (toxicitat, contaminació, al·lèrgens), traçabilitat dels aliments.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent