Guia docent Facultat de Química |
català |
Doble tit. de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biol. Molecular(2014) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA CULINÀRIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | BIOQUÍMICA CULINÀRIA | Codi | 13904227 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | david.sanroma@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Assignatura impartida en anglès. Assignatura que pretén familiaritzar a l'alumne amb les principals transformacions bioquímiques que sofreixen els aliments al cuinar-los, així com les modificacions de les seves propietats organolèptiques i nutricionals. |
|||||||||||||||||
ENGLISH LANGUAGE / DOCÈNCiA EN ANGLÈS / DOCENCIA EN INGLÉS | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |