Descripció general i informació rellevant |
A. Conèixer, reflexionar i interessar-se pels determinants de les necessitats energètiques i nutricionals de la població sana i malalta.
B. Comprendre, considerar i valorar les necessitats i els riscos nutricionls específics en les diferents etapes fisiològiques de la vida.
C. Comprendre, reflexionar i apreciar les causes, els tipus i les conseqüències de les deficiències nutricionals.
D. Analitzar, considerar i valorar les causes, mecanismes fisiopatològics, diagnòstic, conseqüències i abordatge dels trastorns de comportament alimentari (TCA).
E. Analitzar, considerar i valorar les causes, mecanismes fisiopatològics, diagnòstic, conseqüències i abordatge de la obesitat.
F. Comprendre, considerar i valorar les diferents tècniques de suport nutricional artificial.
G. Analitzar, considerar i valorar la importància i necessitat del suport nutricional davant de diverses malalties que comporten malnutrició.
H. Analitzar, considerar i valorar aquelles situacions susceptibles de ser tractades mitjançant dietoteràpia i saber dissenyar dietes específiques per a la diabetis, obesitat, dislipèmies i altres malalties prevalents.
I. Avaluar, evidenciar i participar en els procediments de valoració de l’estat nutricional.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant,
en aquesta assignatura es realitza a través de tutoria (excepte en els estudis de l'ETSE). Per a més informació cal
consultar l'horari d'atenció personalitzada del professor. |