Medicina (1994) |
Assignatures |
NUTRICIÓ I SALUT PÚBLICA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | NUTRICIÓ I SALUT PÚBLICA | Codi | 14012109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
1.5 | 0.6 | 0.9 | Obligatòria | Cinquè | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Comprendre, reflexionar i valorar la relació entre alimentació i salut en poblacions de països desenvolupats i en vies de desenvolupament. | A30 A48 |
||
Saber aplicar, reconstruir i valorar estratègies de prevenció nutricional | A30 A39 A40 A48 |
B7 |
|
Analitzar, ser capaç de reconstruir i participar de les tècniques emprades per estudiar la relació entre alimentació i salut. | A30 A48 |
B7 |
|
Aprendre com avaluar la importància d'evidències científiques en relació a la nutrició. | B7 B8 |
||
Aprendre com fer una avaluació crítica d'articles científics relacionats amb els coneixements explicats a les classes teòriques. | B7 |
||
Aprendre a aprendre; Aplicar el pensament crític, lògic i creatiu; Aprendre a treballar en grups de forma col·laborativa; Expressar-se correctament (oral i escriptura) a la llengua pròpia. | B3 |
C1 C3 C5 |