Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
BASES D`EDUCACIÓ, ÈTICA I COMUNICACIÓ |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BASES D`EDUCACIÓ, ÈTICA I COMUNICACIÓ | Codi | 14224003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A12 | Metodologia de l'educació alimentària. | |
A17 | Identificar els factors que influeixen en la nutrició. | |
A23 | Realitzar educació alimentària. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B8 | Sensibilització en política ambiental. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |