2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  BASES D`EDUCACIÓ, ÈTICA I COMUNICACIÓ
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A12 Comprendre l'alimentació humana des d'una perspectiva integral (biopsicosocial)
Ser conscient la diversitat cultural dels comportaments alimentaris
Establir relacions entre formes de vida, comportaments alimentaris i estat de salut
Buscar els recursos necessaris per a comunicar - en un context multicultural
Conèixer i comprendre la realitat social dels usuaris / pacients (empatia)
 A17 Establir relacions entre formes de vida, comportaments alimentaris i estat de salut
Conèixer i comprendre la realitat social dels usuaris / pacients (empatia)
 A23 Ser conscient la diversitat cultural dels comportaments alimentaris
Buscar els recursos necessaris per a comunicar - en un context multicultural
Conèixer i comprendre la realitat social dels usuaris / pacients (empatia)
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Buscar els recursos necessaris per a comunicar - en un context multicultural
Conèixer i comprendre la realitat social dels usuaris / pacients (empatia)
Establir relacions entre formes de vida, comportaments alimentaris i estat de salut
 B2 Predir efectes canvis / factors socioculturals en la salut
 B3 Buscar els recursos necessaris per a comunicar - en un context multicultural
Conèixer i comprendre la realitat social dels usuaris / pacients (empatia)
Establir relacions entre formes de vida, comportaments alimentaris i estat de salut
Predir efectes canvis / factors socioculturals en la salut
 B4 Buscar els recursos necessaris per a comunicar - en un context multicultural
 B8 Predir efectes canvis / factors socioculturals en la salut
Buscar els recursos necessaris per a comunicar - en un context multicultural
Comprendre l'alimentació humana des d'una perspectiva integral (biopsicosocial)
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge