2010_11
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUÍMICA I FÍSICA APLICADA
   Fonts d'informació
Bàsica
  • Badui, S. (1993). Química de los alimentos. Longman de México Editores. S.A. Mèxic.
  • Belitz, W.; Grosch, W. (1992). Química de los alimentos. Ed. Acribia. S.A. Zaragoza.
  • Chang, R. (1998) Química. Ed. McGraw-Hill. 6ª. Edició. Mèxic.
  • Coultate, T.P. (1998). Manual de química y bioquímica de los alimentos. Acribia S.A. 2a edició. Zaragoza
  • Dickerson, R.E., Gray, H.B. (1992). Principios : de Química. Reverté, S.A. 3ª. Edició.
  • Ebbing, D.D. (1997) Química General. Ed. McGraw-Hill. Mèxic.
  • Fennnema, O. R. (1993). Química de los alimentos. Ed. Acribia S.A. Zaragoza.
  • Garrido Pertierra A. (1991). Fundamentos de química biológica. Ed. Interamericana. McGraw-Hill. Madrid.
  • Lück, E., Pager, M. (2000) Conservación química de los alimentos. Acribia S.A. 2ª. Edició. Zaragoza.
  • Morrison R.T.; Boyd B.N. (1998). Química Orgánica. Ed. Addison-Wesley-Iberoamericana. Madrid.
  • Nutrición para el éxito del deportista. (2000). The Nutrition Foundation. Inc. Washington, D. C. EE. UU. Reverté S.A. Barcelona.
  • Primo, E. (1997). Química de los alimentos. Ed. Síntesis.
  • Robinson, D.S. (1991). Bioquímica y valor nutritivo de los alimentos. Acribia, S.A. Zaragoza.
  • Sales, J.,Vilarrasa, L. (2003). Introducció a la nomenclatura química (inoirgànica i orgànica). Reverté S.A. 5è edició. Barcelona.
  • Sienko M.J. (1996). Problemas de Química. Reverté S.A. Barcelona.
  • Whitten, K.H.; Gailey K.D., Davis R.E. (1992). Química General. Ed. McGraw-Hill 3ª edición. Madrid.
Complementària