2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  BASES DE LA DOCUMENTACIÓ I RECERCA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Posa en pràctica de forma disciplinada els enfocaments, mètodes i experiències que proposa el professor
 B2 Recull la informació significativa que necessita per resoldre els problemes en base a dades i no només opinions subjectives i segueix un mètode lògic d’ anàlisis de la informació
 B3 Reconeix les limitacions i punts dèbils en els seus processos i mètodes de treball
 B4 Gestiona i organitza el treball i el temps d’ acord amb la planificació donada
Fa el treball previst d’acord amb els criteris de qualitat donats
 B9 Entendre la relació entre el treball de recerca i la progressió del coneixement científic
Reconèixer el valor o qualitat de la informació obtinguda.
Comprendre la metodologia d'expressió científica.
Comprendre i analitzar les parts d'una publicació científica.
Conèixer les fonts d'informació científica.
Utilitzar adequadament la recerca d'informació científica a internet que faciliti la recerca bibliogràfica i l'emmagatzematge.
 B10 Entendre la relació entre el treball de recerca i la progressió del coneixement científic
Identificar els serveis d'informació que ofereix el Servei de Biblioteca de la URV i de la FMCS.
Conèixer, considerar i interessar-se per les diferents vies d'accés als documents informatius en l'àrea de les ciències de la nutrició i la dietètica.
Interessar-se per les diferents tècniques i fonts per fer una cerca d'informació.
Localitzar al web les diferents bases biomèdiques (Medline, Current contents, FSTA, CINAHL, Índex Mèdic Espanyol, JCR, SCI).
Provar el funcionament de les bases de dades biomèdiques, aplicant en el coneixement de la dietètica i la nutrició.
Comprendre, considerar i valorar els altres recursos electrònics disponibles per obtenir informació biomèdica dietètica-nutricional.
Localitzar altres recursos disponibles a la web per obtenir informació a l'àrea de la dietètica i la nutrició (societats científiques internacionals, mundials, europees i espanyoles).
Aplicar, avaluar, demostrar i valorar les tècniques i fonts d'informació en nutrició i dietètica, aplicades a un tema concret.
Aplicar el sistema Vancouver per a la presentació del treball
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C2 Coneix el maquinari bàsic dels ordinadors
Coneix el sistema operatiu com a gestor del maquinari i el programari com eina de treball
Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals
Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu...
 C4 Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa
Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric
Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa