2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ALIMENTS Codi 14224101
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Primer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
Adreça electrònica josemaria.llaurado@urv.cat
carmen.portillo@urv.cat
Professors/es
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant Aquesta assignatura defineix, classifica i descriu els aliments consumits per l’home. S’estudia la composició en nutrients dels aliments mes importants i es caracteritzen les propietats dels diferents grups d’aliments. S’estudien també les característiques organolèptiques que presenten així com les modificacions que poden patir i els efectes que representa en el consum de l’aliment. L’assignatura vol donar una visió general de la composició dels aliments, la seva situació dins dels grups i la seva importància en la salut i l’alimentació.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent