2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A4 Composició d'aliments i matèries primeres.
 A26 Analitzar i avaluar els riscos alimentaris.
 A28 Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària.
 A30 Normalització i legislació alimentària.
 A34 Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició.
 A40 Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris.
Tipus B Codi Competències Transversals
 B1 Aprendre a aprendre.
 B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
 B5 Treballar de forma col·laborativa.
 B7 Comunicar-se de manera efectiva i amb assertivitat en l'entorn laboral i com a ciutadà
Tipus C Codi Competències Nuclears
 C3 Gestionar la informació i el coneixement.