Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Composició d'aliments i matèries primeres. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A28 | Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. | |
A30 | Normalització i legislació alimentària. | |
A34 | Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. | |
A40 | Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |