2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A4 Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat
 A26 Identificar els agents causants del deteriorament dels aliments així comels processos de conservació que la indústria fa servir per evitar-los.
 A28 Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat
 A30 Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat
 A34 Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat
Identificar els agents causants del deteriorament dels aliments així comels processos de conservació que la indústria fa servir per evitar-los
 A40 Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Posa en pràctica de forma disciplinada els enfocaments, mètodes i experiències que proposa el professor
 B4 Gestiona i organitza el treball i el temps d’ acord amb la planificació donada
 B5 Identifica els objectius col·lectius del grup amb els seus propis
 B7 Intervé de forma efectiva i transmet informació rellevant
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient