2013_14
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
2 0 2
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
22 44 66
Seminaris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
10 20 30
Pràctiques a laboratoris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
15 15 30
Atenció personalitzada
0 0 0
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat