2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
2 0 2
Seminaris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
10 10 20
Pràctiques a laboratoris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
15 15 30
Sessió Magistral
A4
A26
A28
A30
A34
A40
30 20 50
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves mixtes
A4
A26
A28
A30
A34
A40
2 2 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat