Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Les dues primeres hores es presentará la metodología docent, els objectius i el sistema d'avaluació. |
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes | El gruix de l'assigantura es durà a terme mitjançant aprenentatge bassat en problemes. |
Seminaris | Es duran a terme seminaris en grups petits on es tractarà amb profunditat alguns aspectes de l'assigantura. |
Pràctiques a laboratoris | 1. Elaboració de iogurt i fomatge 2. Elaboració de vi 3. Estudi de l'activitat enzimàtica 4. Visita a empresa agroalimentària. |
Atenció personalitzada |